6944138313,6932259184 Τυχερού, Λάρισα gianisgerani@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γερανοί Βαΐτσης | Γερανοί Λάρισα - Γερανομεταφορές Λάρισα


Η επιχείρησή μας “Γερανοί Βαΐτσης” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο των γερανών, παρέχει ένα μεγάλο εύρος υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών και ανυψώσεων με γερανούς.

Ο άρτια εξοπλισμένος στόλος μας  και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας στο χειρισμό ανυψωτικών μηχανημάτων αποτελούν τα εχέγγυα της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση ανταπόκριση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ανάγκες των πελατών τόσο σε όλη την Λάρισα.
 
 
     
     
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μεταφορές & τοποθετήσεις μηχανημάτων με γερανό
  Μεταφορές πάσης φύσεως βαρέων αντικειμένων
  Ανυψώσεις βαρέων αντικειμένων
  Μεταφορά & ανύψωση οικοδομικών υλικών
  Μεταφορά container
  Φορτοεκφορτώσεις
  Εργασίες με Καλάθι
 
     
     
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στους γερανούς και στις γερανομεταφορές, μπορεί να σας εγγυηθεί για την σωστή ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας με γερανούς δίνοντας βαρύτητα στους κανόνες ασφαλείας.

Οι χειριστές των γερανών μας διακρίνονται για την επαγγελματική τους κατάρτιση, έχουν πολύχρονη εμπειρία και επίσης εκπαιδεύονται από την εταιρεία σε θέματα ασφάλειας και υγείας που αφορούν τις εργασίες τους.

Μέσα από μία μεγάλη πορεία στο χώρο των γερανών, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι έχουμε φέρει σε πέρας μερικές από τις πιο δύσκολες εργασίες σε όλη την Λάρισα και έχουμε εδραιώσει το όνομά μας στον τομέα αυτό.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα
όλη την Λάρισα.