6944138313,6932259184 Τυχερού, Λάρισα gianisgerani@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 
ΓΕΡΑΝΟΙ ΒΑΪΤΣΗΣ
Γερανοί Λάρισα - Γερανομεταφορές Λάρισα


Η επιχείρησή μας “Γερανοί Βαΐτσης” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα,  δραστηριοποιείται από το 1975 στο χώρο των γερανών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεσα και κυρίως οικονομικά σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Λάρισα.

Διαθέτοντας έναν στόλο ο οποίος αποτελείται από σύγχρονους γερανούς και καλαθοφόρα οχήματα, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με γερανούς επιθυμείτε.

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε μεταφορές και ανυψώσεις διαφόρων φορτίων με ειδικούς γερανούς και σύγχρονα μηχανήματα, εξοπλισμένα με αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας. 
 
 
     
     
 
 
 
ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παρακολουθούμε διαρκώς όλες τις εξελίξεις στο χώρο και ανανεώνουμε συχνά τον εξοπλισμό μας ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας έργα μικρού και μεγάλου βεληνεκούς, σε όλη την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις γερανομεταφορές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Λάρισα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που χρειάζεται και μας επιτρέπει να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ακόμα και τις πιό δύσκολες ανυψώσεις.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο των γερανομεταφορών, η επιχείρησή μας στην Λάρισα, εγγυάται για την άψογη εκτέλεση όλων των εργασιών της, έχοντας πάντα ως στόχο την άριστη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
     
     
 
 
Όποιες λοιπόν και αν είναι οι ανάγκες σας για μεταφορά ή ανύψωση φορτίων που χρήζουν χρήσης γερανού, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε με την εταιρεία “Γερανοί Βαΐτσης” στην Λάρισα.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα
όλη την Λάρισα.